Paypro: uitleg over de producten en onze ervaringen.

Paypro is een bekend affiliate netwerk in Nederland. Het brengt adverteerders en publishers samen om producten te promoten en verkopen. Veel van deze Paypro producten zijn digitale producten. Denk hierbij aan videocursussen of e-boeken.

In de Affiliate Marketing Revolutie wordt via video’s uitgelegd hoe je met Paypro geld kunt verdienen. Maar wat is Paypro precies en wat zijn de mogelijkheden?

In dit artikel lees je alle benodigde informatie en mijn ervaringen met het betreffende affiliate netwerk.

Wat is Paypro?

Het betreft een affiliate netwerk voor digitale producten. Verkopers (adverteerders) kunnen via Paypro hun producten aanbieden en website eigenaren kunnen deze producten uiteindelijk verkopen. Om dit te begrijpen is het wellicht handig om een korte uitleg te geven over affiliate marketing.

Een korte introductie van afilliate marketing…

“Een vorm van internet marketing waarbij product aanbieders (adverteerders) commissie betalen aan verkopers (affiliates) voor hun verkochte product, dienst.”

Het betreft trouwens niet in alle gevallen sales, maar ook het genereren van leads kan bijvoorbeeld beloond worden.

Bij affiliate marketing heb je altijd te maken met drie partijen; adverteerders, affiliates(publishers) en een affiliate netwerk:

 • Adverteerders: Organisaties die hun producten en/of diensten verkopen.
 • Affiliates (publishers): Organisaties/websites die de producten van adverteerders aanbieden.
 • Affiliate netwerk: Een netwerk die adverteerders en affiliates samenbrengt.

Wanneer jij bijvoorbeeld een blog hebt over reizen in Azie, is het wellicht handig om tickets naar Azie aan te bieden aan jouw lezers. In dat geval kun je jezelf aanmelden bij een affiliate netwerk om bijvoorbeeld tickets aan te bieden van cheaptickets.nl. In dit voorbeeld ben jij de affiliate en cheaptickets.nl de adverteerder.

Paypro is een affiliate netwerk waar affiliates en adverteerders samenkomen. Wanneer jij een blog start kun je jezelf aanmelden bij Paypro om producten te promoten. Wanneer er een product wordt verkocht verdien je commissie over datzelfde product.

Dit hele proces wordt geautomatiseerd door Paypro. Zij leveren statistieken waardoor je alle klikken en verkopen kunt zien. Je bepaald zelf wanneer je jezelf uitbetaald.

Paypro producten

Bij Paypro heb je de keuze uit ongeveer 1100 producten die je kunt promoten (op het moment van schrijven). De Paypro producten worden verdeeld in de volgende categorieen:

 • Gezondheid.
 • Hobby.
 • Educatie.
 • Marketing.
 • Entertainment.
 • Geld verdienen.
 • Geluk en relatie.
 • Business.
 • Overige.

Gezondheid is veruit de meest populaire categorie. De meeste Paypro producten gaan over gezondheid, afvallen, sporten en/of gezond eten. Maar er is ook genoeg keuze in de overige categorieën.

Paypro score

Om te kijken hoe goed de producten verkocht worden, biedt Paypro een bepaalde score aan. Hoe hoger de score, hoe meer verkopen en hoe hoger de conversie. Het is dus altijd aan te raden om een product of dienst te promoten met een hogere score. Deze producten hebben zichzelf al bewezen. Hierbij een voorbeeld:

Paypro scores

In het voorbeeld zie je de top 6 producten van Paypro. Zo staat de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard op twee met een score van 171. Fitchef staat op 6 met een score van 151.

Hoe kun je geld verdienen met Paypro?

Er zijn verschillende manieren om geld te kunnen verdienen met het affiliate netwerk. Zo kun je zelf een product ontwikkelen en deze aanbieden via Paypro voor affiliates, of je kunt jezelf als affiliate aanmelden en producten van adverteerders gebruiken om te verkopen.

Ik heb zelf enkel Paypro ervaringen als affiliate. Hiermee ontwikkelde ik een blog en promootte ik producten van adverteerders via mijn blog. Zo heb ik bijvoorbeeld een blog gehad over gezondheid en verkocht ik enkele voedingsschema’s via mijn blog. Voorbeelden van deze producten zijn de Afslank Receptenbijbel en/of Fitchef.

Je hoeft natuurlijk niet per se een blog te hebben. Je kunt ook een eigen social media kanaal hebben om producten van anderen te promoten.

Wanneer je wilt leren werken met Paypro en affiliate marketing in het algemeen is de Affiliate Marketing Revolutie iets voor jou. Het betreft een cursus bestaande uit ongeveer 50 video’s waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe je producten via Paypro kunt promoten. Ook wordt er uitgelegd hoe je een eigen website/blog ontwikkeld. Je hebt hier geen enkele technische kennis voor nodig. Voor mij is het allemaal begonnen met de videocursus en ik haal er nu mijn fulltime inkomen uit.

Affiliate Marketing Revolutie kopen

Paypro ervaringen

Mijn Paypro ervaringen zijn erg positief. Het aanmelden gaat snel, je hebt voldoende keuze tussen producten en de uitbetaling is snel uitgevoerd. Ook het promoten van producten gaat erg makkelijk. In vergelijking met de andere affiliate netwerken gaat dit het gemakkelijkst bij Paypro.

Het is een ideaal platform om te beginnen met affiliate marketing.