Wie is Jacko Meijaard? Hierbij onze ervaringen!

Jacko Meijaard – Internet ondernemer pur sang. In dit artikel leg ik uit wie Jacko Meijaard is en wat mijn ervaringen met Jacko zijn. Hiernaast heb ik uitgebreid onderzoek gedaan om een helder beeld van hem te schetsen. Wordt hij bijvoorbeeld in verband gebracht met oplichting en wat zijn de ervaringen van anderen?

Wie is Jacko Meijaard?

Jacko Meijaard is een internet ondernemer en online marketeer. Hij deelt dagelijks tips over website ontwikkeling, affiliate marketing en/of online marketing. Hij is eigenaar van Internetsuccesgids.nl en heeft hiermee een grote groep klanten en lezers opgebouwd die hij ondersteund in het ontwikkelen van eigen websites en de marketing hiervan.

Wat er vooraf ging..

Jacko MeijaardTijdens zijn studie kwam hij er snel genoeg achter dat werken in loondienst niks voor hem is. Hierop volgend heeft hij zich verdiept in affiliate marketing en heeft hij meerdere websites ontwikkeld.

Veel van deze websites werden een succes en leverden veel omzet op. Hij had als student zijnde zijn eigen inkomen gecreëerd, dit is voor iedereen op die leeftijd een droom. Jacko Meijaard leefde deze droom door hard te werken, de juiste discipline en een grote dosis doorzettingsvermogen.

Omdat meerdere mensen interesse hebben in hetgeen wat hij toentertijd deed, is hij een blog gestart: Internetsuccesgids.nl. In dit blog deelde hij al zijn kennis en ervaring aan de hand van artikelen en video’s. Ieder onderwerp van website ontwikkeling, online marketing en geld verdienen komt op dit blog ter sprake.

Internetsuccesgids.nl werd steeds groter en Jacko Meijaard begon met het opzetten van cursussen en overige projecten.

Jacko Meijaard cursus

Het werk van Jacko Meijaard

Als online marketeer is Jacko actief met verschillende diensten en producten. Hierbij een overzicht:

Internet Succes Gids

De basis website van Jacko. Het blog bestaat al enkele jaren en is een kennisbank op het gebied van online geld verdienen. Met deze website heeft hij verschillende cursussen ontwikkeld:

 • Affiliate Marketing Revolutie

Een online video cursus waarin Jacko stap voor stap uitlegt wat affiliate marketing is, hoe je een website bouwt met WordPress en hoe je geld kunt verdienen met deze website. Een ideale cursus voor degene die wil beginnen met affiliate marketing en nog onvoldoende kennis heeft. Wanneer je het stappenplan van de Affiliate Marketing Revolutie volgt heb je na de laatste video een kant en klare website ontwikkeld.

 • Affiliate Marketing Revolutie VIP membership

Met een membership krijg je toegang tot nog meer video’s, tot webinars boordevol informatie vanuit het verleden en zit je eersterangs op het forum van Jacko. Ook laat Jacko Meijaard eigen projecten zien waarmee hij veel geld heeft verdiend. Net dat beetje extra informatie waardoor je sneller en meer geld kunt verdienen.

 • Internet Succes Gids Masterclass

Persoonlijke begeleiding van Jacko Meijaard nodig? Wordt dan member van de Internet Succes Gids Masterclass. Je ontvangt alle bovenstaande informatie + een 1 op 1 Skype sessie met Jacko waarbij hij jou persoonlijke tips en adviezen geeft. Deze masterclass is erg uitgebreid en bevat alle benodigde kennis en info om te slagen met jouw website.

 • Internet Succes Gids forum

Vanwege de successen van Jacko Meijaard heeft hij een grote ‘fanbase’  opgebouwd. Voor deze lezers en klanten heeft hij een forum gemaakt waar je een eigen account voor kunt aanmaken. Op dit forum worden vragen beantwoord en ervaringen gedeeld van verschillende cursisten. Middels het forum helpt iedereen elkaar en het is een goede mix tussen ervaren online marketeers en onervaren marketeers. Wanneer jij vragen hebt kun je altijd op dit forum terecht: forum.internetsuccesgids.nl.

Marketheme

MarkethemeJacko heeft ook zijn eigen WordPress thema ontwikkeld: Marketheme. Met dit thema heb je geen technische kennis nodig om je eigen website te optimaliseren. Het geeft je website een boost, hierbij maakt het niet uit of je producten promoot van anderen of dat je je eigen product verkoopt.

Met Marketheme haal je alle ingrediënten in huis om zoveel mogelijk verkopen te realiseren. De standaard instellingen zijn toegevoegd, plus nog vele extra’s zoals:

 • Landingspagina’s.
 • CTA boxes.
 • Exit pop-ups.
 • Timed pop-ups.
 • Inhoudsopgave.
 • Menu iconen.
 • Beveiliging.
 • SSL.
 • Hosting.
 • En nog veel meer.

Webinars & member meetings

Sinds kort organiseert Jacko Meijaard ook kennis sessies met klanten. Hierbij nodigt hij verschillende leden uit om hun ervaring en kennis te delen met elkaar. Aan de hand van een presentatie deelt Jacko leerzame informatie. Een ideale dag om nog meer kennis en ervaring op te doen.

Naast de offline meetings organiseert Jacko ook online meetings. Je kunt je dan inschrijven voor een webinar waarin Jacko zijn informatie deelt.

Wat zijn mijn Jacko Meijaard ervaringen?

Over het antwoord van deze vraag heb ik geen enkele twijfel; mijn Jacko Meijaard ervaringen zijn erg positief. Op het begin had ik mijn twijfels toen ik met de Affiliate Marketing Revolutie begon. Jacko beloofd veel. Is het de zoveelste ‘Ik word binnen 3 weken rijk’ cursus of is dit een videocursus van échte kwaliteit?!

Toen ik begon had ik geen enkele technische kennis en wist ik niks van affiliate marketing, online marketing en/of website ontwikkeling. Ik had enkel een MBO diploma op zak en was onzeker of ik met mijn ervaring en kennis geld kon verdienen op internet. De Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard nam deze twijfel echter weg.

Mijn resultaten

Ik kan een heel betoog schrijven waarom de cursus betrouwbaar is, maar ik kan dit het beste bewijzen met voorbeelden. Zie hieronder enkele voorbeelden:

Mijn Daisycon omzet

Totale omzet: 820 euro in 1 week

Omzet Paypro

Totale omzet in 5 dagen: 471,51 euro.

De bovenstaande resultaten heb ik behaald binnen enkele maanden na het volgen van de video cursus. Tegenwoordig verdien ik tussen de 100 – 300 euro omzet per dag. Zodra jij de juiste discipline en motivatie hebt om te slagen zijn de bovenstaande resultaten absoluut mogelijk.

Affiliate Marketing Revolutie

Jacko Meijaard; betrouwbaar of oplichting?

Zoals je waarschijnlijk al had verwacht vind ik Jacko Meijaard erg betrouwbaar. Hij is toegankelijk en de informatie die hij geeft is gebaseerd op feitelijke waarheden. De video cursus is een goede basis om te slagen op internet. Voeg hierbij de juiste motivatie, geduld en discipline aan toe en je hebt de perfecte mix om op lange termijn jouw eigen geld te verdienen.

Naast onze eigen ervaringen hebben we ook gekeken naar ervaringen van anderen. Wordt Jacko Meijaard bijvoorbeeld in verband gebracht met oplichting? Je moet lang zoeken om ontevreden klanten te vinden. Echter hebben wij sterk het vermoeden dat de schuld van deze ontevredenheid bij de klant zelf ligt. Wees namelijk realistisch in het opstellen van jouw doelen.

Verwacht niet dat je binnen 1 maand rijk bent en alle vrijheid hebt om je baan op te zeggen. Je zult hard moeten werken om daadwerkelijk te slagen op internet. Het is onrealistisch om te denken dat het makkelijk is. Zodra je met deze mindset de Affiliate Marketing Revolutie gaat volgen, kom je bedrogen uit.

Is dit echter oplichting? Absoluut niet. Wees realistisch in jouw dromen en bekijk het stap voor stap. Je zult zien dat je binnen enkele maanden goede resultaten zult boeken en kunt dromen van een eigen (online) onderneming.

Affiliate Marketing Revolutie Kopen